fbpx

GRATIS
WEEKPAS AANVRAGEN

Kom anders samen!
Lees meer

Fitness in Berghem bij Four2Go

Fitness Berghem – Voel je thuis bij Four2Go

De sfeer, de mensen, het persoonlijke karakter, de ruime fitnesszaal en natuurlijk de begeleiding van onze instructeurs. 

Daarom kiezen leden voor Four2Go fitness in Berghem. Four2Go is dé sportschool in Berghem waar iedereen welkom is, van beginnende sporter tot pro, van groepslesfanaten tot krachtsporters. Four2Go is een sportclub waar iedereen lekker zijn ding kan doen. 

Voel je snel thuis bij Four2Go.  

Fitness bij Four2Go

Bij Four2Go in Berghem hebben we een grote fitnessruimte van maar liefst 600 m2 met professionele fitnessapparatuur van Life Fitness. Bij Four2Go snappen we dat het heel lastig is om een sportschool te vinden die echt bij je past, daarom vinden we persoonlijke aandacht ontzettend belangrijk. Er is altijd een fitnesstrainer aanwezig om jou te begeleiden, te coachen en advies te geven.

Van afvallen en spieropbouw tot conditie opbouwen of complete leefstijlveranderingen, wat je sportdoel ook is, onze coaches helpen je graag. 

Vraag HIER een gratis weekpas aan en ervaar zelf of Four2Go bij jou past! 

 

 

 

Starten met fitness

Veel mensen beginnen enthousiast met fitness, maar haken ook snel weer af doordat ze de motivatie verliezen. Dit heeft vaak te maken met het gebrek aan goede begeleiding. Daarom kiezen we bij Four2Go voor een persoonlijke aanpak.

Wanneer je je aanmeldt bij onze sportschool, plannen we een persoonlijke intakegesprek in. Onder het genot van een kopje koffie maken we kennis met elkaar, bespreken we je sportdoelen en -wensen en geven we je een rondleiding door de club. Hierna gaat onze fitness trainer meteen aan de slag. Op basis van jouw doelstelling en evt. fysieke beperkingen, maakt onze instructeur een op maat gemaakt trainingsschema. Indien gewenst ontvang je ook een persoonlijk advies omtrent groepslessen en voeding.

“Geweldige sportschool. Iedereen is vriendelijk, genoeg apparaten en voldoende ruimte zodat je nooit hoeft te wachten. Aanrader!” – Radek, lid Four2Go

Wanneer je voor de eerste keer start met fitness, word je begeleid door een van onze trainers. De oefeningen en werking van de apparaten wordt allemaal uitgelegd, zodat je met een gerust gevoel kan beginnen. Ieder begin is lastig, daarom willen we jou zo goed mogelijk begeleiden. Iedere 7-8 weken krijg je per mail een oproep van je coach voor een evaluatiegesprek. Deze tussentijdse metingen zijn optioneel, maar iedereen mag hiervan gebruik maken. Tijdens dit gesprek bespreken we je voortgang, passen we je trainingsschema aan en doen we een meting. Tijdens deze meting wordt je BMI, gewicht, vetpercentage, spiermassa en visceraal vet gemeten. We houden je progressie in een overzicht bij, zo kunnen we zien of  je resultaat boekt en hoe we je nog beter kunnen helpen. 

 

Waarom fitness bij Four2Go Berghem?

  • Persoonlijke aandacht
  • Ontspannen sfeer
  • Meer dan 600m2 fitnessvloer
  • Keuze uit meer dan 30 groepslessen per week
  • Gediplomeerde en ervaren fitness trainers
  • Inclusief op maat gemaakte trainingsschema’s
  • Iedere 7-8 weken een evaluatiegesprek met meting
  • Veilig en verantwoord sporten met een goede ventilatie
  • Zeer ruime openingstijden
  • Starten met een uitgebreide rondleiding en intake bij een van onze trainers

 

Tarieven

Op deze pagina vind je een overzicht van onze abonnementen. 

 

Voorzorgsmaatregelen corona

Bij Four2Go kan je veilig en verantwoord trainen. We volgen de landelijke richtlijnen van het RIVM en NLactief. We hebben een speciale corona-update pagina op onze website waar je al onze voorzorgsmaatregelen eens rustig door kan lezen. Daarnaast delen we de laatste updates en ontwikkelingen. Lees hier onze voorzorgsmaatregelen.

 

Aanmelden gratis fitness weekpas

Je zoekt een (nieuwe) sportschool, maar bent nog niet overtuigd of wij bij je passen? Dat begrijpen we bij Four2Go. Daarom raden we je aan om je aan te melden voor onze gratis weekpas. Dit is geheel vrijblijvend. Zo kan je onze club ervaren en verschillende groepslessen uitproberen.

Meld je hier aan voor de gratis weekpas.

Liever alle startinformatie per mail ontvangen? Klik dan hier.

Fitness
fixed-col-3-img1

Bij Four2Go in Berghem hebben we een grote fitnessruimte van maar liefst 600 m2 met professionele fitnessapparatuur van Life Fitness. Er is altijd een fitness trainer aanwezig om jou te begeleiden, te coachen en advies te geven. Naast de reguliere abonnementen bieden wij ook senioren fitness en bedrijfsfitness aan.

LEES MEER
Groepslessen
fixed-col-3-img1

Liever samen sporten? Four2Go heeft een gevarieerd aanbod van groepslessen. Ga de uitdaging aan onder leiding van onze enthousiaste instructeur! Kom helemaal tot rust tijdens de Pilates lessen of werk jezelf helemaal het zweet in tijdens de Bodyattack. Er zit altijd wel een les tussen voor jou!

LEES MEER
Voedingscoaching
fixed-col-3-img1

Echte resultaten, motiverende coaches, het persoonlijke karakter, de ruime fitnesszaal en op maat gemaakt schema’s. Vanuit Four2Go geloven we in een sterke samenhang tussen training, voeding en coaching. Met dit totaalpakket bereik je échte resultaten.

LEES MEER

Gratis Weekpas!

Een sportschool vinden die echt bij je past, is een hele opgave.. zeker in deze tijd. Dat begrijpen we bij Four2Go! Daarom nodigen we je uit om alleen of samen met een vriend of familielid één week gratis en vrijblijvend onze Sport & Health Club te ervaren.

Vraag HIER de 1 week GRATIS sporten aan!
logo-ico