fbpx

Veilige sportomgeving

Voorzorgsmaatregelen corona Lees meer

Fitness in Berghem bij Four2Go

Fitness Berghem- Voel je thuis bij Four2Go

De sfeer, de mensen, het persoonlijke karakter, de ruime fitnesszaal en natuurlijk de begeleiding van onze instructeurs. 

Daarom kiezen leden voor Four2Go fitness in Berghem. Dé sportschool in Berghem waar iedereen welkom is.

Voel je snel thuis bij Four2Go. 

 

Fitness bij Four2Go

Bij Four2Go in Berghem hebben we een grote fitnessruimte van maar liefst 600 m2 met professionele fitnessapparatuur van Life Fitness. Bij Four2Go snappen we dat het heel lastig is om een sportschool te vinden die echt bij je past, daarom vinden we persoonlijke aandacht ontzettend belangrijk. Er is altijd een fitness trainer aanwezig om jou te begeleiden, te coachen en advies te geven.

Van afvallen en spieropbouw tot conditie opbouwen of complete leefstijlveranderingen, wat je sportdoel ook is, wij helpen je.

Vraag HIER een gratis weekpas aan en ervaar zelf of Four2Go bij jou past! 

Starten met fitness

Veel mensen beginnen enthousiast met fitness, maar haken ook snel weer af doordat ze de motivatie verliezen. Dit heeft vaak te maken met het gebrek aan goede begeleiding. Daarom kiezen we bij Four2Go voor een persoonlijke aanpak.

Wanneer je je aanmeldt bij onze sportschool, plannen we een persoonlijke intakegesprek in. Onder het genot van een kopje koffie maken we kennis met elkaar, bespreken we je sportdoelen en -wensen en geven we je een rondleiding door de club. Hierna gaat onze fitness trainer meteen aan de slag. Op basis van jouw doelstelling en evt. fysieke beperkingen, maakt onze instructeur een op maat gemaakt trainingsschema. Indien gewenst ontvang je ook een persoonlijk advies omtrent groepslessen en voeding.

“Geweldige sportschool. Iedereen is vriendelijk, genoeg apparaten en voldoende ruimte zodat je nooit hoeft te wachten. Aanrader!” – Radek, lid Four2Go

Wanneer je voor de eerste keer start met fitness, begeleidt een van onze trainers je. De oefeningen en werking van de apparaten wordt uitgelegd, zodat je optimaal kan gaan sporten. Iedere 7-8 weken krijg je per mail een oproep van je coach voor een evaluatiegesprek. Tijdens dit gesprek bespreken we je voortgang, passen we je trainingsschema aan en doen we een meting.

Waarom fitness bij Four2Go Berghem?

  • Persoonlijke aandacht
  • Ontspannen sfeer
  • Goede ventilatie
  • Gediplomeerde en ervaren fitness trainers
  • Inclusief op maat gemaakte trainingsschema’s
  • Iedere 7-8 weken een evaluatiegesprek met meting
  • Veilig en verantwoord sporten
  • Zeer ruime openingstijden
  • Start met een uitgebreide intake met een van onze trainers

 

Voorzorgsmaatregelen corona

Bij Four2Go kun je veilig en verantwoord sporten. Lees hier onze voorzorgsmaatregelen.

 

Aanmelden gratis fitness weekpas

Nog niet overtuigd? Kom één week gratis sporten en ervaar zelf de sfeer bij Four2Go!

Meld je nu hier aan.

Liever alle startinformatie per mail ontvangen? Klik dan hier.

Fitness
fixed-col-3-img1

Bij Four2Go in Berghem hebben we een grote fitnessruimte van maar liefst 600 m2 met professionele fitnessapparatuur van Life Fitness. Er is altijd een fitness trainer aanwezig om jou te begeleiden, te coachen en advies te geven. Naast de reguliere abonnementen bieden wij ook senioren fitness en bedrijfsfitness aan.

LEES MEER
Groepslessen
fixed-col-3-img1

Liever samen sporten? Four2Go heeft een gevarieerd aanbod van groepslessen. Ga de uitdaging aan onder leiding van onze enthousiaste instructeur! Kom helemaal tot rust tijdens de Pilates lessen of werk jezelf helemaal het zweet in tijdens de Bodyattack. Er zit altijd wel een les tussen voor jou!

LEES MEER
Fysiotherapie
fixed-col-3-img1

Ben je op zoek naar een professionele fysiotherapeut in Berghem? Fysio Roode zit gevestigd in ons sportcomplex. Door onze kennis en expertise te delen, kunnen we jou een totaalpakket aanbieden, van specifieke trainingsschema’s en begeleiding in de fitness tot fysiotherapie en revalidatie.

LEES MEER

Bring a friend!

Een sportschool vinden die echt bij je past, is een hele opgave.. zeker in deze tijd. Dat begrijpen we bij Four2Go! Daarom nodigen we je uit om samen met een vriend of familielid één week gratis en vrijblijvend onze Sport & Health Club te ervaren.

Vraag HIER samen 1 week GRATIS sporten aan!
logo-ico