fbpx

1 WEEK
GRATIS SPORTEN

SCHRIJF JE
SNEL IN!
Lees meer

Tarieven

Lidmaatschappen Four2Go 2022

Of je nou een beginner bent of een pro, groepslesfanaat of krachtsporter, wij hebben altijd een abonnement dat bij je past. Als lid van onze sportschool mag je altijd van alle faciliteiten onbeperkt gebruik maken, waaronder begeleiding en groepslessen. Je krijgt van ons een key waarmee je kan inchecken. Benieuwd naar onze prijzen? Laat je gegevens achter of kom binnen gelopen! 

Heb jij nog een abonnement lopen bij een andere sportschool? Maar wil je graag komen trainen bij de meest complete sportschool van Berghem e.o.? Wij nemen jouw abonnement over (tot maximaal 3 maanden).

Wacht niet langer! Kom sporten!

Fitness
fixed-col-3-img1

Bij Four2Go in Berghem hebben we een grote fitnessruimte van maar liefst 600 m2 met professionele fitnessapparatuur van Life Fitness. Er is altijd een fitness trainer aanwezig om jou te begeleiden, te coachen en advies te geven. Naast de reguliere abonnementen bieden wij ook senioren fitness en bedrijfsfitness aan.

LEES MEER
Groepslessen
fixed-col-3-img1

Liever samen sporten? Four2Go heeft een gevarieerd aanbod van groepslessen. Ga de uitdaging aan onder leiding van onze enthousiaste instructeur! Kom helemaal tot rust tijdens de Pilates lessen of werk jezelf helemaal het zweet in tijdens de Bodyattack. Er zit altijd wel een les tussen voor jou!

LEES MEER
Voedingscoaching
fixed-col-3-img1

Echte resultaten, motiverende coaches, het persoonlijke karakter, de ruime fitnesszaal en op maat gemaakt schema’s. Vanuit Four2Go geloven we in een sterke samenhang tussen training, voeding en coaching. Met dit totaalpakket bereik je échte resultaten.

LEES MEER

Gratis Weekpas!

Een sportschool vinden die echt bij je past, is een hele opgave.. zeker in deze tijd. Dat begrijpen we bij Four2Go! Daarom nodigen we je uit om alleen of samen met een vriend of familielid één week gratis en vrijblijvend onze Sport & Health Club te ervaren.

Vraag HIER de 1 week GRATIS sporten aan!
logo-ico