fbpx

1 WEEK
GRATIS SPORTEN

SCHRIJF JE
SNEL IN!
Lees meer

Voedingsbegeleiding

Voedingsbegeleiding 

Echte resultaten, motiverende coaches, het persoonlijke karakter, de ruime fitnesszaal en op maat gemaakt schema’s.

Daarom kiezen leden voor Four2Go voedingsbegeleiding in Berghem. Dé sportschool in Berghem waar iedereen welkom is.

Voel je snel thuis bij huiskamergym Four2Go. 

 

Voedingsbegeleiding en personal training

“Ik wil afvallen, maar het lukt me maar niet!” Herken JIJ je hierin? Wij willen JOU helpen. We kijken samen naar je huidige voedingspatroon en ik neem een voedingsanamnese bij je af. Op basis van jouw wensen en voedingsgewoontes wordt er een voedingsschema gemaakt, dat ervoor zorgt dat jij de juiste hoeveelheid calorieën binnenkrijgt en essentiële voedingsstoffen binnenkrijgt die je lichaam nodig heeft om optimaal te functioneren en presteren; zoals koolhydraten, eiwitten, vetten, vitamines en mineralen. Samen stemmen we af wat jij nodig hebt en wat ik kan betekenen voor je. Door je voedingsinname en samenstelling aan te passen aan je trainingsintensiteit zal het lichaam sneller reageren en is het effect van je training groter. Combineer personal training met intensieve voedingsbegeleiding voor optimaal resultaat! Hier kan je meer informatie vinden over personal training en persoonlijke voedingsbegeleiding.

 

RE-SIZE 12-weken voedingsbegeleiding

We hebben een 12-weken starterspakket samengesteld voor iedereen die begeleiding wilt met sporten en voeding. Uit ervaring weten we dat afvallen een gevoelig onderwerp is, daarom vinden wij het erg belangrijk dat jij je bij ons op je gemak voelt. Persoonlijk aandacht staat bij ons hoog in het vaandel. Samen met jou ontwikkelen we een op maat gemaakt voedingsplan die aansluit bij jouw levensstijl voor langdurig succes. Jouw doel = ons doel. Je staat er uiteraard niet alleen voor. Iedere 2 weken heb je een check-in met jouw coach. Tijdens deze check-in kijken we naar je voortgang, passen we zo nodig het schema aan en doen we een meting.

“Ga voor een complete levensstijl verandering met het RE-SIZE starterpakket. Begeleiding op het gebied van training én voeding.”

 

Het RE-SIZE starterspakket bestaat uit:

  • 12 weken trainings- en voedingsbegeleiding
  • Onbeperkt work-outs en trainingen reserveren
  • Op maat gemaakte trainingsschema’s + begeleiding in de fitness
  • Keuze uit 30+ groepslessen per week
  • Op maat gemaakte voedingsschema’s, boodschappenlijstjes + intensieve coaching
  • Iedere 2 weken een check-in & meting met jouw coach
  • Veilig en verantwoord sporten in een veilige sportomgeving

 

“Ja, ik wil meer informatie over personal training of Re-Size!”

 

 

Fitness
fixed-col-3-img1

Bij Four2Go in Berghem hebben we een grote fitnessruimte van maar liefst 600 m2 met professionele fitnessapparatuur van Life Fitness. Er is altijd een fitness trainer aanwezig om jou te begeleiden, te coachen en advies te geven. Naast de reguliere abonnementen bieden wij ook senioren fitness en bedrijfsfitness aan.

LEES MEER
Groepslessen
fixed-col-3-img1

Liever samen sporten? Four2Go heeft een gevarieerd aanbod van groepslessen. Ga de uitdaging aan onder leiding van onze enthousiaste instructeur! Kom helemaal tot rust tijdens de Pilates lessen of werk jezelf helemaal het zweet in tijdens de Bodyattack. Er zit altijd wel een les tussen voor jou!

LEES MEER
Personal Training
fixed-col-3-img1

Personal Training in Berghem bij Four2Go is één-op-één training die helemaal in het teken staat van het behalen van jouw persoonlijke doel(en)! Het doel is een integrale aanpak creëren die past bij je lichaam en sportdoel. Vanuit Four2Go geloven we in een sterke samenhang tussen training, voeding en coaching. Met dit totaalpakket bereik je échte resultaten.

LEES MEER

Gratis Weekpas!

Een sportschool vinden die echt bij je past, is een hele opgave.. zeker in deze tijd. Dat begrijpen we bij Four2Go! Daarom nodigen we je uit om alleen of samen met een vriend of familielid één week gratis en vrijblijvend onze Sport & Health Club te ervaren.

Vraag HIER de 1 week GRATIS sporten aan!
logo-ico