fbpx

1 WEEK
GRATIS SPORTEN

SCHRIJF JE
SNEL IN!
Lees meer

Voedingsbegeleiding

BenFit lifestyleprogramma bij Four2Go

Echte resultaten, motiverende coaches, het persoonlijke karakter, de ruime fitnesszaal en op maat gemaakt schema’s.

BenFit 12-weken voedingsbegeleiding

We hebben een 12-weken starterspakket samengesteld voor iedereen die begeleiding wil met sporten en voeding. Uit ervaring weten we dat afvallen een gevoelig onderwerp is, daarom vinden wij het erg belangrijk dat jij je bij ons op je gemak voelt. Persoonlijke aandacht staat bij ons hoog in het vaandel. Samen met jou ontwikkelen we een op maat gemaakte voedingsplan dat aansluit bij jouw levensstijl voor langdurig succes. Jouw doel = ons doel. Je staat er uiteraard niet alleen voor. Iedere week heb je een check-in met jouw coach. Tijdens deze check-in kijken we naar je voortgang, passen we zo nodig het schema aan en doen we een meting.

Het Benfit starterspakket bestaat uit:

  • 12 weken trainings- en voedingsbegeleiding
  • Op maat gemaakte trainingsschema’s + begeleiding in de fitness
  • Keuze uit groepslessen 
  • Op maat gemaakte voedingsschema’s, boodschappenlijstjes + intensieve coaching
  • Iedere week een check-in & meting met jouw coach
  • Veilig en verantwoord sporten in een veilige sportomgeving

 

Meer informatie? Stuur ons een bericht!

Fitness
fixed-col-3-img1

Bij Four2Go in Berghem hebben we een grote fitnessruimte van maar liefst 600 m2 met professionele fitnessapparatuur van Life Fitness. Er is altijd een fitness trainer aanwezig om jou te begeleiden, te coachen en advies te geven. Naast de reguliere abonnementen bieden wij ook senioren fitness en bedrijfsfitness aan.

LEES MEER
Groepslessen
fixed-col-3-img1

Liever samen sporten? Four2Go heeft een gevarieerd aanbod van groepslessen. Ga de uitdaging aan onder leiding van onze enthousiaste instructeur! Kom helemaal tot rust tijdens de Pilates lessen of werk jezelf helemaal het zweet in tijdens de Bodyattack. Er zit altijd wel een les tussen voor jou!

LEES MEER
Voedingscoaching
fixed-col-3-img1

Echte resultaten, motiverende coaches, het persoonlijke karakter, de ruime fitnesszaal en op maat gemaakt schema’s. Vanuit Four2Go geloven we in een sterke samenhang tussen training, voeding en coaching. Met dit totaalpakket bereik je échte resultaten.

LEES MEER

Gratis Weekpas!

Een sportschool vinden die echt bij je past, is een hele opgave.. zeker in deze tijd. Dat begrijpen we bij Four2Go! Daarom nodigen we je uit om alleen of samen met een vriend of familielid één week gratis en vrijblijvend onze Sport & Health Club te ervaren.

Vraag HIER de 1 week GRATIS sporten aan!
logo-ico