fbpx

1 WEEK
GRATIS SPORTEN

SCHRIJF JE
SNEL IN!
Lees meer

Seniorenfitness

Senioren fitness abonnement

Senioren fitness is voor iedereen vanaf ongeveer 50 jaar die fit wil worden en blijven. Je sport altijd onder begeleiding in een professionele omgeving.

Je kunt bij ons zowel individueel als in een groep sporten. We maken op maat gemaakte sportschema’s aangepast op jouw beweegniveau, sportdoel(en) en evt. fysieke beperkingen. Zo kan je altijd veilig trainen én optimaal resultaat behalen. We beschikken over een cirkelcircuit waar je alle belangrijke spiergroepen veilig kan trainen.

Senioren fitness oss berghem ouderen fitness

 

Senioren fitness:

Soort: Kracht: veel herhalingen met weerstand van (lichte) gewichten
Duur: 60 minuten
Voor wie: Ouderen (55+)
Intensiteit: Gemiddelde intensiteit
Verbruik: Gemiddeld 250 CALORIEËN
Materialen: Matje, handgewichten en verstelbare step
Resultaten:
  • Meer kracht
  • Slanker en strakker
  • Train alle spiergroepen

Locatie:    Four2Go, Osseweg 38a, 5351 AE Berghem      

 

Wat is Senioren Fitness?

Senioren Fitness is een gevarieerd programma waarbij verschillende oefeningen worden afgewisseld; van vrije bewegingen, Tai chi tot oefeningen met attributen op de een fitnessmat. De focus ligt altijd op het verstevigen van spieren, het soepel houden van gewrichten, lenigheid en fitheid. De les is geschikt voor deelnemers van ieder niveau!

Four2Go heeft een gemoedelijk imago en een zeer ontspannen sfeer. Na afloop kan je in onze sportlounge relaxen en napraten onder het genot van een kopje koffie.

Senioren fitness oss berghem ouderen fitness

Waarom senioren fitness?

  • Bewegen geeft energie en is goed voor de mentale gezondheid
  • Samen sporten is erg gezellig
  • Het bevordert je algehele gezondheid
  • Verhoogt je weerstand en helpt om stress kwijt te raken
  • Het verkleint de kans op fysieke en cognitieve beperkingen
  • Het is goed voor de bloedcirculatie, ademhaling, spieren, gewrichten en botten

Senioren fitness abonnement

Met het senioren fitness abonnement kan je de hele week komen sporten. Op dinsdag tussen 09:00-10:00 en 10:00-11:00 en op donderdag tussen 11:00-12:00 kan je deelnemen aan verschillende senioren groepslessen. Bekijk hier ons lesrooster.

Senioren fitness oss berghem ouderen fitness

Wil je één-op-één sport- en/of voedingsbegeleiding? Bekijk dan hier ons re-size plan.

 

Aanmelden gratis proefweek

Kom één week gratis sporten en ervaar de sfeer bij Four2Go!

Meld je nu hier aan. 

Fitness
fixed-col-3-img1

Bij Four2Go in Berghem hebben we een grote fitnessruimte van maar liefst 600 m2 met professionele fitnessapparatuur van Life Fitness. Er is altijd een fitness trainer aanwezig om jou te begeleiden, te coachen en advies te geven. Naast de reguliere abonnementen bieden wij ook senioren fitness en bedrijfsfitness aan.

LEES MEER
Groepslessen
fixed-col-3-img1

Liever samen sporten? Four2Go heeft een gevarieerd aanbod van groepslessen. Ga de uitdaging aan onder leiding van onze enthousiaste instructeur! Kom helemaal tot rust tijdens de Pilates lessen of werk jezelf helemaal het zweet in tijdens de Bodyattack. Er zit altijd wel een les tussen voor jou!

LEES MEER
Voedingscoaching
fixed-col-3-img1

Echte resultaten, motiverende coaches, het persoonlijke karakter, de ruime fitnesszaal en op maat gemaakt schema’s. Vanuit Four2Go geloven we in een sterke samenhang tussen training, voeding en coaching. Met dit totaalpakket bereik je échte resultaten.

LEES MEER

Gratis Weekpas!

Een sportschool vinden die echt bij je past, is een hele opgave.. zeker in deze tijd. Dat begrijpen we bij Four2Go! Daarom nodigen we je uit om alleen of samen met een vriend of familielid één week gratis en vrijblijvend onze Sport & Health Club te ervaren.

Vraag HIER de 1 week GRATIS sporten aan!
logo-ico