fbpx

1 WEEK
GRATIS SPORTEN

SCHRIJF JE
SNEL IN!
Lees meer

Seniorenfitness

Senioren fitness abonnement

Senioren fitness is voor iedereen vanaf 50 jaar die fit wil worden en blijven. Je sport altijd onder begeleiding in een professionele omgeving.

Je kunt bij ons zowel individueel als in een groep sporten. We maken op maat gemaakte sportschema’s aangepast op jouw beweegniveau, sportdoel(en) en evt. fysieke beperkingen. Zo kan je altijd veilig trainen én optimaal resultaat behalen. We beschikken over een cirkelcircuit waar je alle belangrijke spiergroepen veilig kan trainen.

Senioren fitness oss berghem ouderen fitness

Naast individueel sporten, bieden we ook verschillende senioren groepslessen aan. Samen sporten met leeftijdsgenoten is natuurlijk erg gezellig. SENIOREN FIT is een groepsfitnessprogramma in de fitnessruimte. SENIOREN FIT richt zicht op het krijgen van soepele spieren en gewrichten en het verbetert je spieruithoudingsvermogen, evenwicht en coördinatie.

Four2Go heeft een gemoedelijk imago en een zeer ontspannen sfeer. Na afloop kan je in onze sportlounge relaxen en napraten onder het genot van een kopje koffie.

Senioren fitness oss berghem ouderen fitness

Waarom senioren fitness?

  • Bewegen geeft energie en is goed voor de mentale gezondheid
  • Samen sporten is erg gezellig
  • Het bevordert je algehele gezondheid
  • Verhoogt je weerstand en helpt om stress kwijt te raken
  • Het verkleint de kans op fysieke en cognitieve beperkingen
  • Het is goed voor de bloedcirculatie, ademhaling, spieren, gewrichten en botten

Senioren fitness abonnement

Met het senioren fitness abonnement kan je van maandag t/m vrijdag tussen 10:00 en 16:00 komen sporten. Op dinsdag (10:00-11:00) en op donderdag (13:30-14:30) kan je deelnemen aan verschillende senioren groepslessen. Bekijk hier ons lesrooster.

Senioren fitness oss berghem ouderen fitness

Wil je één-op-één sport- en/of voedingsbegeleiding? Bekijk dan hier ons re-size plan.

 

Aanmelden gratis proefweek

Kom één week gratis sporten en ervaar de sfeer bij Four2Go!

Meld je nu hier aan. 

Fitness
fixed-col-3-img1

Bij Four2Go sport je in een aangename en open sfeervolle fitnesszaal van maar liefst 600 m2. Train op de nieuwste apparatuur van Life Fitness. Onze professionele instructeurs staan voor je klaar met begeleiding en adviezen. Naast de reguliere abonnementen bieden wij ook Bedrijfsfitness en Seniorenfitness.

LEES MEER
Groepslessen
fixed-col-3-img1

Liever samen sporten? Four2Go heeft een gevarieerd aanbod van groepslessen. Ga de uitdaging aan onder leiding van onze enthousiaste instructeur! Kom helemaal tot rust tijdens de Pilates lessen of werk jezelf helemaal het zweet in tijdens de Bodyattack. Er zit altijd wel een les tussen voor jou!

LEES MEER
Voedingsbegeleiding
fixed-col-3-img1

Vind jij het ook zo moeilijk om af te vallen, en nog moeilijker om fit te blijven? Weet je niet hoe je het aan moet pakken om gezonder te leven, beter te eten en meer te bewegen? Dan hebben wij de oplossing: RE-SIZE! Four2Go gaat je helpen om deze keer wél je doel te bereiken en als je je doel bereikt hebt, helpen wij je verder om je nieuwe lifestyle vast te houden.

LEES MEER

Bring a friend!

Een sportschool vinden die echt bij je past, is een hele opgave.. zeker in deze tijd. Dat begrijpen we bij Four2Go! Daarom nodigen we je uit om samen met een vriend of familielid één week gratis en vrijblijvend onze Sport & Health Club te ervaren.

Vraag HIER samen 1 week GRATIS sporten aan!
logo-ico