fbpx

1 WEEK
GRATIS SPORTEN

SCHRIJF JE
SNEL IN!
Lees meer

Nieuws.

news1-img3
10 augustus 2020

GRATIS IJS NA JE TRAINING! 😍 

Een letterlijke cooling-down!🍦 De tropische temperaturen houden voorlopig nog even aan, daarom willen wij jullie graag helpen met een goede cooling-down. Na je training ontvang...

Lees meer
news1-img3
16 juli 2020

Zomerrooster Groepslessen 2020

Benieuwd naar het zomerrooster van 2020? Klik dan hier!

Lees meer
news1-img3
7 juli 2020

ZOMERACTIE! ☀️

Blijf je tijdens de zomervakantie in de buurt? 🌴 Wil je graag relaxen én in beweging blijven? 🚲 Dan heeft Four2Go de oplossing voor jou! 😎 Voor...

Lees meer
Fitness
fixed-col-3-img1

Bij Four2Go sport je in een aangename en open sfeervolle fitnesszaal van maar liefst 600 m2. Train op de nieuwste apparatuur van Life Fitness. Onze professionele instructeurs staan voor je klaar met begeleiding en adviezen. Naast de reguliere abonnementen bieden wij ook Bedrijfsfitness en Seniorenfitness.

LEES MEER
Groepslessen
fixed-col-3-img1

Liever samen sporten? Four2Go heeft een gevarieerd aanbod van groepslessen. Ga de uitdaging aan onder leiding van onze enthousiaste instructeur! Kom helemaal tot rust tijdens de Pilates lessen of werk jezelf helemaal het zweet in tijdens de Bodyattack. Er zit altijd wel een les tussen voor jou!

LEES MEER
Voedingsbegeleiding
fixed-col-3-img1

Vind jij het ook zo moeilijk om af te vallen, en nog moeilijker om fit te blijven? Weet je niet hoe je het aan moet pakken om gezonder te leven, beter te eten en meer te bewegen? Dan hebben wij de oplossing: RE-SIZE! Four2Go gaat je helpen om deze keer wél je doel te bereiken en als je je doel bereikt hebt, helpen wij je verder om je nieuwe lifestyle vast te houden.

LEES MEER

Bring a friend!

Een sportschool vinden die echt bij je past, is een hele opgave.. zeker in deze tijd. Dat begrijpen we bij Four2Go! Daarom nodigen we je uit om samen met een vriend of familielid één week gratis en vrijblijvend onze Sport & Health Club te ervaren.

Vraag HIER samen 1 week GRATIS sporten aan!
logo-ico