fbpx

1 WEEK
GRATIS SPORTEN

SCHRIJF JE
SNEL IN!
Lees meer

Pilates.

Pilates:

Soort: Flexibiliteit en kracht: geïnspireerd op yoga, tai chi en pilates
Duur: 55 minuten
Voor wie: Volwassenen(18+) & ouderen (55+)
Intensiteit: Lage intensiteit
Verbruik: Gemiddeld 390 CALORIEËN
Materialen:  Yoga mat
Resultaten:
  • Meer flexibiliteit
  • Voel je kalm en ontspannen
  • Meer kracht

Locatie:    Four2Go, Osseweg 38a, 5351 AE Berghem     

Wat is Pilates:

Pilates is een effectieve workout die uw spiergroepen zowel versterkt als oprekt. Alles met het doel een evenwichtig en soepel lichaam te krijgen.

Pilates stond een tijd lang bekend als effectieve buikspiertraining. Natuurlijk speelt het versterken van onze core – de kern van onze rug-, buik- en heupspieren – tijdens Pilates een belangrijke rol, maar Pilates is veel meer. Dankzij de focus op balans, het centreren en controleren van uw lichaam en een stabiele ademhaling, is Pilates voor veel mensen een mooie, evenwichtige workout.

Fitness
fixed-col-3-img1

Bij Four2Go in Berghem hebben we een grote fitnessruimte van maar liefst 600 m2 met professionele fitnessapparatuur van Life Fitness. Er is altijd een fitness trainer aanwezig om jou te begeleiden, te coachen en advies te geven. Naast de reguliere abonnementen bieden wij ook senioren fitness en bedrijfsfitness aan.

LEES MEER
Groepslessen
fixed-col-3-img1

Liever samen sporten? Four2Go heeft een gevarieerd aanbod van groepslessen. Ga de uitdaging aan onder leiding van onze enthousiaste instructeur! Kom helemaal tot rust tijdens de Pilates lessen of werk jezelf helemaal het zweet in tijdens de Bodyattack. Er zit altijd wel een les tussen voor jou!

LEES MEER
Voedingscoaching
fixed-col-3-img1

Echte resultaten, motiverende coaches, het persoonlijke karakter, de ruime fitnesszaal en op maat gemaakt schema’s. Vanuit Four2Go geloven we in een sterke samenhang tussen training, voeding en coaching. Met dit totaalpakket bereik je échte resultaten.

LEES MEER

Gratis Weekpas!

Een sportschool vinden die echt bij je past, is een hele opgave.. zeker in deze tijd. Dat begrijpen we bij Four2Go! Daarom nodigen we je uit om alleen of samen met een vriend of familielid één week gratis en vrijblijvend onze Sport & Health Club te ervaren.

Vraag HIER de 1 week GRATIS sporten aan!
logo-ico