fbpx

1 WEEK
GRATIS SPORTEN

SCHRIJF JE
SNEL IN!
Lees meer

XCORE.

XCore:

Voor wie:

 

Iedereen

Duur: 45 minuten
Soort: Conditie & Energie: atletische bewegingen gericht op jouw core.
Intensiteit: Hoge intensiteit – je bent heerlijk buiten adem na deze les!
Verbruik: Gemiddeld 600 CALORIEËN
Materialen:  Je eigen lichaam, buikspiermatje, Xcore
Resultaten:
  • Meer kracht
  • Slanker en strakker
  • Train uw core

Locatie: Four2Go, Osseweg 38a, 5351 AE Berghem

Wat is Xcore?

XCORE is een core training op de allerbeste muziek, waarbij de focus ligt op het opbouwen van conditie, het versterken van spier- en bindweefsel en het verbranden van calorieën. Je maakt gebruik van de official XCO-trainer, dit is een aluminium buis gevuld met grit. Deze XCO-trainer geeft bij het begin en einde van iedere beweging een aanvullende belasting op de spier en bindweefselstructuren van het hele lichaam.

Fitness
fixed-col-3-img1

Bij Four2Go in Berghem hebben we een grote fitnessruimte van maar liefst 600 m2 met professionele fitnessapparatuur van Life Fitness. Er is altijd een fitness trainer aanwezig om jou te begeleiden, te coachen en advies te geven. Naast de reguliere abonnementen bieden wij ook senioren fitness en bedrijfsfitness aan.

LEES MEER
Groepslessen
fixed-col-3-img1

Liever samen sporten? Four2Go heeft een gevarieerd aanbod van groepslessen. Ga de uitdaging aan onder leiding van onze enthousiaste instructeur! Kom helemaal tot rust tijdens de Pilates lessen of werk jezelf helemaal het zweet in tijdens de Bodyattack. Er zit altijd wel een les tussen voor jou!

LEES MEER
Voedingscoaching
fixed-col-3-img1

Echte resultaten, motiverende coaches, het persoonlijke karakter, de ruime fitnesszaal en op maat gemaakt schema’s. Vanuit Four2Go geloven we in een sterke samenhang tussen training, voeding en coaching. Met dit totaalpakket bereik je échte resultaten.

LEES MEER

Gratis Weekpas!

Een sportschool vinden die echt bij je past, is een hele opgave.. zeker in deze tijd. Dat begrijpen we bij Four2Go! Daarom nodigen we je uit om alleen of samen met een vriend of familielid één week gratis en vrijblijvend onze Sport & Health Club te ervaren.

Vraag HIER de 1 week GRATIS sporten aan!
logo-ico