fbpx

1 WEEK
GRATIS SPORTEN

SCHRIJF JE
SNEL IN!
Lees meer

Virtuele groepslessen

Thuis work-outs en virtuele groepslessen

Vanaf 4 november 22:00 mogen er 2 weken lang geen groepslessen gegeven worden. We hebben in ieder geval niet stilgezeten en ons al goed voorbereid hierop. De afgelopen weken hebben onze instructeurs al verschillende groepslessen opgenomen, zodat jullie thuis toch kunnen deelnemen aan jullie favoriete lessen. Deze work-outs vind je in de mails die je van ons hebt ontvangen. Heb je geen mail ontvangen? Neem dan even contact met ons op. Op ons YouTube kanaal en hieronder kan je ook nog verschillende work-outs vinden die we in het voorjaar geplaatst hebben. 

 

Virtuele lessen van april

Buikspierkwartier met Jesper

Zumba groepsles met Sylvia

Body Attack groepsles #3 met Tessa

Total Body groepsles met Aileen

Senioren Fit met Kristel

Total body groepsles met Femke

Pilates met Sylvia

Fitness
fixed-col-3-img1

Bij Four2Go in Berghem hebben we een grote fitnessruimte van maar liefst 600 m2 met professionele fitnessapparatuur van Life Fitness. Er is altijd een fitness trainer aanwezig om jou te begeleiden, te coachen en advies te geven. Naast de reguliere abonnementen bieden wij ook senioren fitness en bedrijfsfitness aan.

LEES MEER
Groepslessen
fixed-col-3-img1

Liever samen sporten? Four2Go heeft een gevarieerd aanbod van groepslessen. Ga de uitdaging aan onder leiding van onze enthousiaste instructeur! Kom helemaal tot rust tijdens de Pilates lessen of werk jezelf helemaal het zweet in tijdens de Bodyattack. Er zit altijd wel een les tussen voor jou!

LEES MEER
Personal Training
fixed-col-3-img1

Personal Training in Berghem bij Four2Go is één-op-één training die helemaal in het teken staat van het behalen van jouw persoonlijke doel(en)! Het doel is een integrale aanpak creëren die past bij je lichaam en sportdoel. Vanuit Four2Go geloven we in een sterke samenhang tussen training, voeding en coaching. Met dit totaalpakket bereik je échte resultaten.

LEES MEER

Gratis Weekpas!

Een sportschool vinden die echt bij je past, is een hele opgave.. zeker in deze tijd. Dat begrijpen we bij Four2Go! Daarom nodigen we je uit om alleen of samen met een vriend of familielid één week gratis en vrijblijvend onze Sport & Health Club te ervaren.

Vraag HIER de 1 week GRATIS sporten aan!
logo-ico