fbpx

1 WEEK
GRATIS SPORTEN

SCHRIJF JE
SNEL IN!
Lees meer

Steps!.

BBB:

Voor wie:

 

Iedereen

Duur: 60 minuten
Soort: Conditie: Cardio oefeningen op een step voor benen en billen
Intensiteit: Hoge intensiteit – je bent heerlijk buiten adem na deze les!
Verbruik: Gemiddeld 600 CALORIEËN
Materialen:  Steps
Resultaten:
  • Conditie
  • Coördinatie
  • Core verbetering
  • Algemene kracht
  • Billen en Benen

Locatie: Four2Go, Osseweg 38a, 5351 AE Berghem

Wat is Step workout?

Ben je op zoek naar een cardio-workout die je ook nog eens strakkere benen en billen oplevert? Dan is Step! perfect voor jou. Tijdens de les luister je naar de nieuwste nummers en doe je een aantal basis steppen. Het is net alsof je de hele tijd de trap op- en afloopt. Zo heb je in no-time supersterke billen en benen én werk je aan je coördinatievermogen.

Natuurlijk is er tijd om tijdens de les op adem te komen: de instructeur wisselt snelle bewegingen af met meer rustige oefeningen. Zo is deze workout geschikt voor iedereen. Zien we je snel?

Fitness
fixed-col-3-img1

Bij Four2Go in Berghem hebben we een grote fitnessruimte van maar liefst 600 m2 met professionele fitnessapparatuur van Life Fitness. Er is altijd een fitness trainer aanwezig om jou te begeleiden, te coachen en advies te geven. Naast de reguliere abonnementen bieden wij ook senioren fitness en bedrijfsfitness aan.

LEES MEER
Groepslessen
fixed-col-3-img1

Liever samen sporten? Four2Go heeft een gevarieerd aanbod van groepslessen. Ga de uitdaging aan onder leiding van onze enthousiaste instructeur! Kom helemaal tot rust tijdens de Pilates lessen of werk jezelf helemaal het zweet in tijdens de Bodyattack. Er zit altijd wel een les tussen voor jou!

LEES MEER
Voedingscoaching
fixed-col-3-img1

Echte resultaten, motiverende coaches, het persoonlijke karakter, de ruime fitnesszaal en op maat gemaakt schema’s. Vanuit Four2Go geloven we in een sterke samenhang tussen training, voeding en coaching. Met dit totaalpakket bereik je échte resultaten.

LEES MEER

Gratis Weekpas!

Een sportschool vinden die echt bij je past, is een hele opgave.. zeker in deze tijd. Dat begrijpen we bij Four2Go! Daarom nodigen we je uit om alleen of samen met een vriend of familielid één week gratis en vrijblijvend onze Sport & Health Club te ervaren.

Vraag HIER de 1 week GRATIS sporten aan!
logo-ico