fbpx

Personal training

Gratis intakegesprek Lees meer

Personal Training Berghem

Personal training

Personal Training in Berghem bij Four2Go is één-op-één training die helemaal in het teken staat van het behalen van jouw persoonlijke doel(en)! Het doel is een integrale aanpak creëren die past bij je lichaam en sportdoel. Vanuit Four2Go geloven we in een sterke samenhang tussen training, voeding en coaching. Met dit totaalpakket bereik je échte resultaten. 

Personal training is meer dan 1-op-1 trainingen, het is de meest effectieve trainingsvorm. Je hebt altijd 100% persoonlijke aandacht en dit geeft meerwaarde in je trainingen. 

We starten met een uitgebreide intake met een bewegings- en/of belastingscan en kennismaking. Het is fijn om samen een goede band te creëren, zodat je met plezier blijft sporten en het ook kan volhouden. Daarnaast bespreken we je doelstellingen, bijvoorbeeld vet verliezen, conditie opbouwen of meer spiermassa. Vervolgens gaan we samen een gerichte aanpak bespreken en maak ik een persoonlijk trainingsschema. 

 

Is personal training iets voor mij?

  • Ik wil resultaatgericht trainen en naar een doel toe werken
  • Ik heb moeite om mezelf gemotiveerd te houden
  • Ik wil weer veilig gaan sporten na een revalidatie of blessure
  • Ik wil net dat stapje extra zetten en alles uit je trainingen halen
  • Ik wil specifieke sportprestaties verbeteren
  • Ik heb weinig tijd om te sporten

Personal training is het antwoord op deze vraagstukken! Heb je nog twijfels? Plan dan hieronder een vrijblijvend kennismakingsgesprek in met mij. Dan kan ik je alles vertellen over personal training, hoe ik te werk ga en kan ik al je vragen beantwoorden.

 

Vrijblijvend kennismakingsgesprek

 

Training

Om veilig te kunnen trainen en optimaal te kunnen bewegen, is het belangrijk dat je de “basis-beweegpatronen” goed kan uitvoeren. Ik start altijd met een beweeg- en/of belastingscan, zodat ik een persoonlijk trainingsschema kan maken gebaseerd op jouw lichaam. Ik kijk uitgebreid naar hoe je beweegt, de verschillen tussen links en rechts, disbalans in spiersamenwerkingen, mobiliteit, stabiliteit en kracht in de spieren en gewrichten.

“Samen creëren we een haalbare leefstijl waar jij je prettig bij voelt!”

Ik werk vanuit de BIG-5 trainingsprincipes. Ondanks dat de Big Five training uit vijf oefeningen bestaat wordt iedere spier in je lichaam aangesproken. De squat, deadlift, benchpress, pull-up en military press zijn namelijk zogenaamde compound oefeningen. Compound oefeningen, ook wel samengestelde oefeningen zijn oefeningen waarbij één of meerdere spieren worden gebruikt welke over meerdere gewrichten lopen. Compound oefeningen vereisen meer coördinatie en stabilisatie van alle spieren die meehelpen om de beweging uit te voeren. Dit zorgt voor een grotere trainingsprikkel wat resulteert in een effectievere training. Deze trainingsmethode is voor iedereen geschikt en zorgt voor maximaal resultaat. 

 

Voeding

Bij een gezonde leefstijl hoort ook de juiste voeding. Wil je naast personal training ook ondersteuning in je voeding, ook dan kan ik je helpen. We kijken dan samen naar je huidige voedingspatroon en ik neem een voedingsanamnese bij je af. Op basis van jouw wensen en voedingsgewoontes wordt er een voedingsschema gemaakt, dat ervoor zorgt dat jij de juiste hoeveelheid calorieën binnenkrijgt en essentiële voedingsstoffen binnenkrijgt die je lichaam nodig heeft om optimaal te functioneren en presteren; zoals koolhydraten, eiwitten, vetten, vitamines en mineralen. Samen stemmen we af wat jij nodig hebt en wat ik kan betekenen voor je. Door je voedingsinname en samenstelling aan te passen aan je trainingsintensiteit zal het lichaam sneller reageren en is het effect van je training groter. 

 

Coaching

Sport heeft niet alleen impact op fysieke aspecten. Door kwalitatieve coaching en resultaatgerichte begeleiding zal jij zowel een fysieke als mentale doorbraak ervaren. Oplossingsgericht te werk gaan, geen excuses meer en een stok achter de deur die je helpt om je doelstelling te behalen. We werken samen aan gedragsverandering zodat jij dit kan blijven volhouden. 

 

Kosten personal training

Veel mensen denken dat personal training duur is, maar als je erover nadenkt valt dit wel mee. Het is een investering in jezelf, want het levert je ook echt resultaat op. Een gewoon fitness abonnement betalen zonder resultaat, dat is pas duur. Bij Four2Go kun je losse personal training sessies kopen of een PT abonnement afsluiten. Er zit altijd een uitgebreide intake en scan bij. 

 

Ja, ik ben geïnteresseerd in een personal training lidmaatschap!

Fitness
fixed-col-3-img1

Bij Four2Go in Berghem hebben we een grote fitnessruimte van maar liefst 600 m2 met professionele fitnessapparatuur van Life Fitness. Er is altijd een fitness trainer aanwezig om jou te begeleiden, te coachen en advies te geven. Naast de reguliere abonnementen bieden wij ook senioren fitness en bedrijfsfitness aan.

LEES MEER
Groepslessen
fixed-col-3-img1

Liever samen sporten? Four2Go heeft een gevarieerd aanbod van groepslessen. Ga de uitdaging aan onder leiding van onze enthousiaste instructeur! Kom helemaal tot rust tijdens de Pilates lessen of werk jezelf helemaal het zweet in tijdens de Bodyattack. Er zit altijd wel een les tussen voor jou!

LEES MEER
Personal Training
fixed-col-3-img1

Personal Training in Berghem bij Four2Go is één-op-één training die helemaal in het teken staat van het behalen van jouw persoonlijke doel(en)! Het doel is een integrale aanpak creëren die past bij je lichaam en sportdoel. Vanuit Four2Go geloven we in een sterke samenhang tussen training, voeding en coaching. Met dit totaalpakket bereik je échte resultaten.

LEES MEER

Gratis Weekpas!

Een sportschool vinden die echt bij je past, is een hele opgave.. zeker in deze tijd. Dat begrijpen we bij Four2Go! Daarom nodigen we je uit om alleen of samen met een vriend of familielid één week gratis en vrijblijvend onze Sport & Health Club te ervaren.

Vraag HIER de 1 week GRATIS sporten aan!
logo-ico