fbpx

1 WEEK
GRATIS SPORTEN

SCHRIJF JE
SNEL IN!
Lees meer

NIEUWS.

5 NOVEMBER, 2020

Van offline naar online groepslessen

Tijdens de laatste persconferentie op 4 november zijn er weer wat strengere maatregelen aangekondigd door de overheid om het aantal besmettingen terug te dringen. Sportscholen mogen, in ieder geval, tot en met 17 november geen groepslessen geven. Wij vinden dit ontzettend vervelend voor jullie, maar zijn wel enorm opgelucht dat we open mogen blijven. We hebben in ieder geval niet stilgezeten en ons al goed voorbereid hierop. De afgelopen weken hebben onze instructeurs al verschillende groepslessen opgenomen, zodat jullie thuis toch kunnen deelnemen aan jullie favoriete lessen. Deze work-outs kan je hier vinden. Op ons YouTube kanaal kan je ook nog verschillende work-outs vinden die we in het voorjaar geplaatst hebben. Ook bieden we de mogelijk om individueel te komen sporten in de fitnesszaal. Je kan met onze trainers een intake inplannen, zij maken dan een persoonlijk trainingsschema voor je. In de mail van 4 november vind je hier meer informatie over. We zullen de komende weken jullie op de hoogte houden van de laatste updates en ontwikkelingen.

Fitness
fixed-col-3-img1

Bij Four2Go in Berghem hebben we een grote fitnessruimte van maar liefst 600 m2 met professionele fitnessapparatuur van Life Fitness. Er is altijd een fitness trainer aanwezig om jou te begeleiden, te coachen en advies te geven. Naast de reguliere abonnementen bieden wij ook senioren fitness en bedrijfsfitness aan.

LEES MEER
Groepslessen
fixed-col-3-img1

Liever samen sporten? Four2Go heeft een gevarieerd aanbod van groepslessen. Ga de uitdaging aan onder leiding van onze enthousiaste instructeur! Kom helemaal tot rust tijdens de Pilates lessen of werk jezelf helemaal het zweet in tijdens de Bodyattack. Er zit altijd wel een les tussen voor jou!

LEES MEER
Voedingscoaching
fixed-col-3-img1

Echte resultaten, motiverende coaches, het persoonlijke karakter, de ruime fitnesszaal en op maat gemaakt schema’s. Vanuit Four2Go geloven we in een sterke samenhang tussen training, voeding en coaching. Met dit totaalpakket bereik je échte resultaten.

LEES MEER

Gratis Weekpas!

Een sportschool vinden die echt bij je past, is een hele opgave.. zeker in deze tijd. Dat begrijpen we bij Four2Go! Daarom nodigen we je uit om alleen of samen met een vriend of familielid één week gratis en vrijblijvend onze Sport & Health Club te ervaren.

Vraag HIER de 1 week GRATIS sporten aan!
logo-ico