fbpx

1 WEEK
GRATIS SPORTEN

SCHRIJF JE
SNEL IN!
Lees meer

NIEUWS.

15 OKTOBER, 2020

Update persconferentie corona

Update persconferentie oktober 15-10

Gisteren zijn er tijdens de persconferentie verscherpte maatregelen aangekondigd om verdere verspreiding van Corona tegen te gaan. Het goede nieuws: sportscholen mogen open blijven! We kunnen dus veilig blijven sporten. Het blijft echter voor ons allemaal belangrijk om de 1,5 meter-regel te waarborgen. De regering heeft verder bekend gemaakt: ➡️Een maximum van 30 personen per ruimte ➡️Kleedkamers blijven gesloten ➡️Ook de horeca blijft gesloten ➡️Groepslessen worden gezien als individuele sport. Hier geldt de 1,5 meter-regel met een maximum van 30 personen per zaal. ➡️De buitenlessen worden naar binnen verplaatst.   
Deze maatregelen gelden 4 weken met ingang van vandaag. We bedanken op jullie geduld en begrip. We houden jullie op de hoogte.
Een compliment voor de fitnessbranche én een belangrijke erkenning voor de rol die sport speelt in de strijd tegen het virus. Fitnesscentra mogen dezelfde aantallen leden blijven bedienen als voor de nieuwe maatregelen. We zijn ontzettend trots op jullie en dankbaar voor jullie begrip en medewerking. Het is belangrijk dat we ons allemaal aan de voorzorgsmaatregelen (blijven) houden, zodat we samen veilig en verantwoord kunnen blijven sporten. Bekijk al onze voorzorgsmaatregelen op: https://four2go.nl/veilig-en-verantwoord-sporten/
De belangrijkste maatregelen nogmaals op een rijtje: 1. Reserveer je sportmoment via de mail 2. Desinfecteer je handen bij binnenkomst 3. Neem je eigen handdoek mee 4. Houd minimaal 1,5 meter afstand tot andere sporters en onze medewerkers 5. Reinig en desinfecteer de apparaten voordat je aan de oefening begint en wanneer je stopt Bedankt voor jullie medewerking en begrip!   Wij houden de ontwikkelingen goed in de gaten en houden jullie up-to-date!
 

Fitness
fixed-col-3-img1

Bij Four2Go in Berghem hebben we een grote fitnessruimte van maar liefst 600 m2 met professionele fitnessapparatuur van Life Fitness. Er is altijd een fitness trainer aanwezig om jou te begeleiden, te coachen en advies te geven. Naast de reguliere abonnementen bieden wij ook senioren fitness en bedrijfsfitness aan.

LEES MEER
Groepslessen
fixed-col-3-img1

Liever samen sporten? Four2Go heeft een gevarieerd aanbod van groepslessen. Ga de uitdaging aan onder leiding van onze enthousiaste instructeur! Kom helemaal tot rust tijdens de Pilates lessen of werk jezelf helemaal het zweet in tijdens de Bodyattack. Er zit altijd wel een les tussen voor jou!

LEES MEER
Fysiotherapie
fixed-col-3-img1

Ben je op zoek naar een professionele fysiotherapeut in Berghem? Fysio Roode zit gevestigd in ons sportcomplex. Door onze kennis en expertise te delen, kunnen we jou een totaalpakket aanbieden, van specifieke trainingsschema’s en begeleiding in de fitness tot fysiotherapie en revalidatie.

LEES MEER

Bring a friend!

Een sportschool vinden die echt bij je past, is een hele opgave.. zeker in deze tijd. Dat begrijpen we bij Four2Go! Daarom nodigen we je uit om samen met een vriend of familielid één week gratis en vrijblijvend onze Sport & Health Club te ervaren.

Vraag HIER samen 1 week GRATIS sporten aan!
logo-ico