fbpx

1 WEEK
GRATIS SPORTEN

SCHRIJF JE
SNEL IN!
Lees meer

NIEUWS.

8 OKTOBER, 2020

Gratis healthcheck in de maand oktober

Je gezondheid is nu belangrijker dan ooit.

Je gezondheid is nu belangrijker dan ooit, daarom bieden wij iedereen (zowel leden als niet-leden) een gratis gezondheidscheck aan in de maand oktober. Bij de meting krijg jij inzicht in je gezondheid én fitheid. Zo meten we onder andere je gewicht, BMI, vet- en spierpercentage, visceraal vet en bespreken we jouw voedingspatroon en levensstijl. Op basis hiervan ontvang jij een op maat gemaakt advies en trainingsplan. Wil jij weten hoe jij ervoor staat? De meting is geheel gratis en vrijblijvend. Bij onze leden wordt deze check iedere 6-8 weken uitgevoerd tijdens het evaluatiegesprek. Ben je lid, maar heb je nog geen meting ingepland staan? Spreek dan even een van onze trainers aan, zodat we meteen een afspraak kunnen inplannen. Ben je geen lid? Dan kun je je hier aanmelden voor de gratis meting: https://four2go.nl/landing/healthcheck/ 

Fitness
fixed-col-3-img1

Bij Four2Go in Berghem hebben we een grote fitnessruimte van maar liefst 600 m2 met professionele fitnessapparatuur van Life Fitness. Er is altijd een fitness trainer aanwezig om jou te begeleiden, te coachen en advies te geven. Naast de reguliere abonnementen bieden wij ook senioren fitness en bedrijfsfitness aan.

LEES MEER
Groepslessen
fixed-col-3-img1

Liever samen sporten? Four2Go heeft een gevarieerd aanbod van groepslessen. Ga de uitdaging aan onder leiding van onze enthousiaste instructeur! Kom helemaal tot rust tijdens de Pilates lessen of werk jezelf helemaal het zweet in tijdens de Bodyattack. Er zit altijd wel een les tussen voor jou!

LEES MEER
Personal Training
fixed-col-3-img1

Personal Training in Berghem bij Four2Go is één-op-één training die helemaal in het teken staat van het behalen van jouw persoonlijke doel(en)! Het doel is een integrale aanpak creëren die past bij je lichaam en sportdoel. Vanuit Four2Go geloven we in een sterke samenhang tussen training, voeding en coaching. Met dit totaalpakket bereik je échte resultaten.

LEES MEER

Gratis Weekpas!

Een sportschool vinden die echt bij je past, is een hele opgave.. zeker in deze tijd. Dat begrijpen we bij Four2Go! Daarom nodigen we je uit om alleen of samen met een vriend of familielid één week gratis en vrijblijvend onze Sport & Health Club te ervaren.

Vraag HIER de 1 week GRATIS sporten aan!
logo-ico