fbpx

1 WEEK
GRATIS SPORTEN

SCHRIJF JE
SNEL IN!
Lees meer

Indoor Cycle.

Indoor Cycle:

Soort: Intervaltraining met hoge intensiteit
Duur: 60 minuten
Voor wie: Iedereen
Intensiteit: Hoge intensiteit
Verbruik: Gemiddeld 700 CALORIEËN
Materialen:   Bike
Resultaten:
  • Meer beenspieren
  • Calorieën verbranden
  • Algemene fitheid en conditie

Locatie:    Four2Go, Osseweg 38a, 5351 AE Berghem      

Wat is Indoor Cycle?

Fiets op inspirerende muziek een route op een gevarieerd terein (fictief). Ontdek de atleet in uzelf tijdens spannende tijdritten en uitdagende sprints.

Conditie, vetverbranding, het vergroten van longinhoud en het trainen van het vermogen van uw been- en bilspieren is waar het bij indoor cycle om draait. De weerstand van uw fiets bepaalt u zelf!

Fitness
fixed-col-3-img1

Bij Four2Go in Berghem hebben we een grote fitnessruimte van maar liefst 600 m2 met professionele fitnessapparatuur van Life Fitness. Er is altijd een fitness trainer aanwezig om jou te begeleiden, te coachen en advies te geven. Naast de reguliere abonnementen bieden wij ook senioren fitness en bedrijfsfitness aan.

LEES MEER
Groepslessen
fixed-col-3-img1

Liever samen sporten? Four2Go heeft een gevarieerd aanbod van groepslessen. Ga de uitdaging aan onder leiding van onze enthousiaste instructeur! Kom helemaal tot rust tijdens de Pilates lessen of werk jezelf helemaal het zweet in tijdens de Bodyattack. Er zit altijd wel een les tussen voor jou!

LEES MEER
Voedingscoaching
fixed-col-3-img1

Echte resultaten, motiverende coaches, het persoonlijke karakter, de ruime fitnesszaal en op maat gemaakt schema’s. Vanuit Four2Go geloven we in een sterke samenhang tussen training, voeding en coaching. Met dit totaalpakket bereik je échte resultaten.

LEES MEER

Gratis Weekpas!

Een sportschool vinden die echt bij je past, is een hele opgave.. zeker in deze tijd. Dat begrijpen we bij Four2Go! Daarom nodigen we je uit om alleen of samen met een vriend of familielid één week gratis en vrijblijvend onze Sport & Health Club te ervaren.

Vraag HIER de 1 week GRATIS sporten aan!
logo-ico