fbpx

1 WEEK
GRATIS SPORTEN

SCHRIJF JE
SNEL IN!
Lees meer

Fysiotherapie

Behandelen, begeleiden en adviseren bij klachten van het houdings- en bewegingsapparaat

Fysiotherapie bij Four2Go Berghem

Ben je op zoek naar een professionele fysiotherapeut in Berghem? Fysio Roode zit gevestigd in ons sportcomplex. Het team bestaat uit 8 fysio- en manueel therapeuten met ieder zijn eigen specialisaties en expertise. Hierdoor ben je verzekerd van de beste zorg voor jouw lichamelijke klacht(en). Fysio Roode is in de afgelopen 12 maanden door 182 patiënten gereviewd met een 8.8 als gemiddelde.

Onze trainers werken nauw samen met de fysiotherapeuten van Fysio Roode om je klacht te behandelen vanuit de meest geschikte aanpak. Heb je specifieke klachten, sportblessures of ben je herstellende van een operatie? Dan is behandeling in de vorm van persoonlijke begeleiding bij sport en beweging erg belangrijk. Door onze kennis en expertise te delen,  kunnen we jou een totaalpakket aanbieden, van specifieke trainingsschema’s en begeleiding in de fitness tot fysiotherapie en revalidatie. Hierdoor kan je zo spoedig mogelijk vooruitgang boeken en sterker worden. Bekijk hier de website van Fysio Roode voor meer informatie. 

 

“Een totaalpakket van specifieke trainingsschema’s en begeleiding in de fitness tot fysiotherapie en revalidatie. Alles onder één dak.”

 

Specialisaties Fysio Roode

 

fysiotherapie fysio berghem oss manuele therapie revalidatie sportblessures blessure

 

Maak hier direct een afspraak

Fysio Roode is direct toegankelijk, dit betekent dat je zonder verwijsbrief een afspraak kan maken. Klik hier om een vrijblijvende afspraak te maken. Wil je meer informatie ontvangen? Stuur dan een mailtje naar informatieteam@four2go.nl of bekijk de website van Fysio Roode www.fysioroode.nl.

 

Fitness
fixed-col-3-img1

Bij Four2Go in Berghem hebben we een grote fitnessruimte van maar liefst 600 m2 met professionele fitnessapparatuur van Life Fitness. Er is altijd een fitness trainer aanwezig om jou te begeleiden, te coachen en advies te geven. Naast de reguliere abonnementen bieden wij ook senioren fitness en bedrijfsfitness aan.

LEES MEER
Groepslessen
fixed-col-3-img1

Liever samen sporten? Four2Go heeft een gevarieerd aanbod van groepslessen. Ga de uitdaging aan onder leiding van onze enthousiaste instructeur! Kom helemaal tot rust tijdens de Pilates lessen of werk jezelf helemaal het zweet in tijdens de Bodyattack. Er zit altijd wel een les tussen voor jou!

LEES MEER
Voedingscoaching
fixed-col-3-img1

Echte resultaten, motiverende coaches, het persoonlijke karakter, de ruime fitnesszaal en op maat gemaakt schema’s. Vanuit Four2Go geloven we in een sterke samenhang tussen training, voeding en coaching. Met dit totaalpakket bereik je échte resultaten.

LEES MEER

Gratis Weekpas!

Een sportschool vinden die echt bij je past, is een hele opgave.. zeker in deze tijd. Dat begrijpen we bij Four2Go! Daarom nodigen we je uit om alleen of samen met een vriend of familielid één week gratis en vrijblijvend onze Sport & Health Club te ervaren.

Vraag HIER de 1 week GRATIS sporten aan!
logo-ico