fbpx

1 WEEK
GRATIS SPORTEN

SCHRIJF JE
SNEL IN!
Lees meer

Functional Training.

Functional Training:

Soort: Kracht: alle spiergroepen worden even flink aangepakt!
Duur: 60 minuten
Voor wie: Volwassenen
Intensiteit: Hoge intensiteit
Verbruik: Gemiddeld 500 CALORIEËN
Materialen:  Dumbells, Yoga matje, Barbell, touwtje
Resultaten:
  • Stabiliteit
  • Coördinatie
  • Spieropbouw

Locatie:    Four2Go, Osseweg 38a, 5351 AE Berghem      

 

Wat is functional Training?

Functional training is een trainingsvorm die gebruik maakt van complexe oefeningen om de kwaliteit van je bewegingen te verbeteren en blessures te voorkomen. Functionaltraining traint bewegingen waarbij meerdere spieren samen moeten werken. De kern van functionaltraining is de verbetering van je stabiliteit en -coördinatie als basis voor blessurevrije kracht- en cardiotraining.

Fitness
fixed-col-3-img1

Bij Four2Go in Berghem hebben we een grote fitnessruimte van maar liefst 600 m2 met professionele fitnessapparatuur van Life Fitness. Er is altijd een fitness trainer aanwezig om jou te begeleiden, te coachen en advies te geven. Naast de reguliere abonnementen bieden wij ook senioren fitness en bedrijfsfitness aan.

LEES MEER
Groepslessen
fixed-col-3-img1

Liever samen sporten? Four2Go heeft een gevarieerd aanbod van groepslessen. Ga de uitdaging aan onder leiding van onze enthousiaste instructeur! Kom helemaal tot rust tijdens de Pilates lessen of werk jezelf helemaal het zweet in tijdens de Bodyattack. Er zit altijd wel een les tussen voor jou!

LEES MEER
Voedingscoaching
fixed-col-3-img1

Echte resultaten, motiverende coaches, het persoonlijke karakter, de ruime fitnesszaal en op maat gemaakt schema’s. Vanuit Four2Go geloven we in een sterke samenhang tussen training, voeding en coaching. Met dit totaalpakket bereik je échte resultaten.

LEES MEER

Gratis Weekpas!

Een sportschool vinden die echt bij je past, is een hele opgave.. zeker in deze tijd. Dat begrijpen we bij Four2Go! Daarom nodigen we je uit om alleen of samen met een vriend of familielid één week gratis en vrijblijvend onze Sport & Health Club te ervaren.

Vraag HIER de 1 week GRATIS sporten aan!
logo-ico