fbpx

1 WEEK
GRATIS SPORTEN

SCHRIJF JE
SNEL IN!
Lees meer

Bodyattack.

Body Attack:

Voor wie: Iedereen
Duur: 60 minuten, in de even weken hebben we een extra les van 30 minuten.
Soort: KRACHT: veel herhalingen met weerstand van (lichte) gewichten.
Intensiteit: Hoge intensiteit
Verbruik: Gemiddeld 555 CALORIEËN
Materialen:  Je eigen lichaam
Resultaten:
  • Meer kracht
  • Slanker en strakker
  • Train alle spiergroepen

Locatie: Four2Go, Osseweg 38a, 5351 AE Berghem

Wat is BodyAttack?

BodyAttack  is een intens fitnessprogramma met bewegingen voor zowel beginners als gevorderden. We combineren atletische bewegingen met krachtoefeningen, zodat je je hele lichaam traint.

De instructeur leidt je door de workout en motiveert je als je dat nodig hebt. BodyAttack daagt je grenzen op een positieve manier uit en je boekt snel resultaten.

Fitness
fixed-col-3-img1

Bij Four2Go in Berghem hebben we een grote fitnessruimte van maar liefst 600 m2 met professionele fitnessapparatuur van Life Fitness. Er is altijd een fitness trainer aanwezig om jou te begeleiden, te coachen en advies te geven. Naast de reguliere abonnementen bieden wij ook senioren fitness en bedrijfsfitness aan.

LEES MEER
Groepslessen
fixed-col-3-img1

Liever samen sporten? Four2Go heeft een gevarieerd aanbod van groepslessen. Ga de uitdaging aan onder leiding van onze enthousiaste instructeur! Kom helemaal tot rust tijdens de Pilates lessen of werk jezelf helemaal het zweet in tijdens de Bodyattack. Er zit altijd wel een les tussen voor jou!

LEES MEER
Voedingscoaching
fixed-col-3-img1

Echte resultaten, motiverende coaches, het persoonlijke karakter, de ruime fitnesszaal en op maat gemaakt schema’s. Vanuit Four2Go geloven we in een sterke samenhang tussen training, voeding en coaching. Met dit totaalpakket bereik je échte resultaten.

LEES MEER

Gratis Weekpas!

Een sportschool vinden die echt bij je past, is een hele opgave.. zeker in deze tijd. Dat begrijpen we bij Four2Go! Daarom nodigen we je uit om alleen of samen met een vriend of familielid één week gratis en vrijblijvend onze Sport & Health Club te ervaren.

Vraag HIER de 1 week GRATIS sporten aan!
logo-ico